• Home
  • /Telecom
  • /Telecomin tarjoamien palveluiden positiivinen vaikutus maailmanlaajuisesti
Telecomin tarjoamien palveluiden positiivinen vaikutus maailmanlaajuisesti

Telecomin tarjoamien palveluiden positiivinen vaikutus maailmanlaajuisesti

Telecomin tarjoamat palvelut ovat tuoneet runsaasti erilaisia positiivisia vaikutuksia ihmisten elämään ympäri maailman. Esimerkiksi Nepalissa Kiinan Telecomin maahan vetämä verkko on tarjonnut nepalilaisille netin käyttäjille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Sama koskee monia muita kehittyviä maita. Tiedon sanotaan lisäävän tuskaa, mutta se lisää myös mahdollisuuksia kriittiseen ajatteluun sekä päätöksen tekoon viimeaikaisen tiedon pohjalta. Tietämättömiä ihmisiä on helppo johtaa harhaan ja Telecomin tarjoamat nopeat internetyhteydet tarjoavat nimenomaan ihmisille mahdollisuuden etsiä tietoa. Voidaankin sanoa, että netti tuo koko maailman tiedon ihmisten ulottuville.

Nepal on hyvä esimerkki toimivan nettiyhteyden voimasta

Nepalissa on aikaisemmin vallinnut Intian monopoliasema internetpalveluiden suhteen. Tämän vuoksi maassa ei ole voinut käyttää niinkään tavallisia sivustoja kuin Facebook tai Google, mikä tuntuu länsimaisesta netin käyttäjästä käsittämättömältä, käytämmehän me juuri näitä sivustoja kenties kaikista eniten. Herääkin kysymys, miten nepalilaiset ovat edes voineet etsiä tietoa voimatta käyttää Googlea.

Toimiva nettiyhteys tuo mukanaan kuitenkin myös vaaroja

Hyvät nettiyhteydet tuovat mukanaan kuitenkin myös vaaroja. Kaikki netin käyttäjät eivät ole liikkeellä puhtain aikein, minkä vuoksi onkin tärkeää osata toimia netissä turvallisella tavalla omia yksityistietoja suojaten. Myös nettiriippuvuus on vaarana netin kiinnostavan maailman vetäessä käyttäjiään syövereihinsä. Maltti on siis valttia myös netin käytössä!

DynamiX