• Home
  • /Uncategorized
  • /Näin saat entistä enemmän tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa – helpot vinkit tykkääjämäärän kasvuun
Näin saat entistä enemmän tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa – helpot vinkit tykkääjämäärän kasvuun

Näin saat entistä enemmän tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa – helpot vinkit tykkääjämäärän kasvuun

Haaveiletko entistä suuremmasta tykkääjien määrästä sosiaalisessa mediassa? Tiesitkö, että tykkääjämäärän kasvattamiseen on olemassa itse asiassa oikeinkin simppeleitä keinoja? Jos kiinnostuit, jatka ihmeessä tämän artikkelin vinkkeihin tutustumista!

Sosiaalisen median mahdollisuudet ja haasteet

Sosiaalinen media ja varsinkin siellä saavutettu suosio on nykyään monelle, varsinkin nuorille käyttäjille, lähes tulkoon pakkomielle. Sosiaalinen media on kanava, jonka kautta lähes kuka tahansa voi nousta julkkikseksi. Kaikkien lähtökohdat ovat periaatteessa samat: jokainen voi jakaa kuvia ja tekstejä tietokoneella, kännykällä tai tabletilla. Yhdenvertaisuutta tuo myös se että laite voi olla uusi tai käytetty, jollaisia esimerkiksi mresell.fi välittää.

Miksi joidenkin kuvat sitten saavat satoja tuhansia tykkäyksiä, samalla kun toisten kuva saavat vain parin ihmisen huomion? Kyse on oman sisällön markkinoinnista. Muista, että sosiaalisessa mediassa on miljoonia käyttäjiä. Tämä tarkoittaa paitsi miljoonia potentiaalisia seuraajia, myös miljoonia potentiaalisia kilpailijoita, jotka kaikki tähtäävät samaan kuin sinäkin – julkisuuteen.

Jos kuitenkin janoat näitä tykkäyksiä, voimme raottaa hieman salaisuuden verhoa ja näyttää sinulle erilaisia keinoja tykkäysten määrän huimaan kasvattamiseen. Jotkin esitetyistä tavoista ovat niin sanottua luomua kasvattamista (organic), toiset taas perustuvat jippokeinoihin. Mihin tahansa päädytkään, nämä neuvot varmasti kasvattavat tykkääjämäärää enemmän tai vähemmän.

1. Onko ylimääräistä pätäkkää? Maksa tykkäyksistä!

Jos haluat saada paljon tykkäyksiä keinolla millä hyvänsä ja HETI, helpoin keino on tykkäyksistä maksaminen. Maksa jollekin tykkäyksiä myyvälle palvelulle, ja saat tykkäykset käyttäjätilillesi hetkessä. Tämän tavan huono puoli on tietenkin sen kalleus. Toisaalta se pönkittää

sosiaalista egoa roimasti. Tämä keino on erityisen hyvä vaikkapa aloitteleville yrityksille, jotka haluavat luoda kuvan luotettavuudesta.

2. Liity johonkin podiin, jossa vaihdat tykkäyksiä muiden kanssa automatisoidusti

Usko tai älä, internet tarjoaa ratkaisun kaikkeen – myös tykkääjäpulaan! Tämän ratkaisu on oikeastaan hyvinkin helppo. Voit liittyä johonkin internetissä sijaitsevaan yhteisöön, joka perustuu tykkäysten vaihtamiseen automatisoidusti. Tämä tarkoittaa, että annat podille oikeuden tykätä sisällöstä puolestasi. Samalla saat myös itse tykkäyksiä takaisin. Simppeliä, eikö vain! Tykkäysten saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – sinun ei kirjaimellisesti tarvitse tehdä mitään. Eikä tämä maksa mitään!

3. Lataa sovellus, jonka avulla voit saada tykkäyksiä ilmaiseksi

Älypuhelinten sovelluskaupassa on pilvin pimein sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua korkeamman tykkääjämäärän saavuttamisessa nopeasti ja helposti – ja maksutta. Toisinaan niissä täytyy suorittaa tehtäviä, ja joskus ne perustuvat toisten ihmisten kuvien tykkäämiseen manuaalisin keinoin. Tällaiset sovellukset ovat helppo tapa saada lisää tykkäyksiä maksutta, vaikkakin ne saattavat vaatia sinulta hieman enemmän vaivaa kuin automatisoidut palvelut. Toisaalta ne voivat nostaa sivusi tykkäysmääriä milloin tahansa ja voit päättää, mihin julkaisuun haluaisit ne käyttää!

4. Käytä hashtageja rohkeasti

Orgaanisin tapa uusien tykkääjien saamiseen on hastagien rohkea käyttö. Lisää kuvaasi aina sitä kuvailevat hashtagit, niin saatat tavoittaa niillä miljoonayleisön. Kukaan ei etsi hausta sinun profiiliasi, mutta vaikkapa hashtagia #cat voidaan hakea paljon. Jos mielikuvituksesi ei riitä hashtagien keksimiseen itse, netistä löytyy palveluita, jotka tarjoavat kokonaisia hashtag-ryhmiä käyttöösi aihepiireittäin – maksutta!

5. Markkinoi sisältöäsi

Tiesitkö, että henkilökohtainen tilisi on mahdollista muuttaa yritystiliksi? Kun käytössäsi on yritystili, saat käyttöösi enemmän ja monipuolisempia työkaluja seurantaan ja markkinointiin. Markkinoi julkaisuasi, niin se tavoittaa enemmän ihmisiä ja tykkäysten määrä nousee siinä sivussa!

DynamiX