• Home
  • /Telecom
  • /Näin saat enemmän seuraajia Instagramissa
Näin saat enemmän seuraajia Instagramissa

Näin saat enemmän seuraajia Instagramissa

Punaisista tikku-ukoista muodostuu risuaita eli aihetunniste.

Seuraavatko sinuakin Instagramissa vain osa Facebook-kavereistasi ja muutama firma, etkä ole tyytyväinen tilanteeseen? Ei hätää, Instagram-seuraajien kasvattaminen vaatii suhteellisen pitkäaikaista sitoutumista ja vaivannäköä, mutta on täysin mahdollista. Instagramissa on haastavaa kasvattaa valtavaa seuraajajoukkoa ellei ole julkkis jollain muulla osa-alueella, mutta mahdotonta se ei todellakaan ole. Tässä kirjoituksessa kerrotaan vinkkejä siihen, kuinka saat tilisi seuraajamäärät kääntymään nousuun. Yksinkertaisimmillaan nämä vinkit pohjaavat kaikki samaan lähtöajatukseen: saadaksesi seuraajia sinun tulee olla seuraamisen arvoinen. Kun joku seuraa Instagramissa julkkista tai tuttuaan, hänellä on jo tunneside tähän seurattavaansa. Seurattavan kuvien näkeminen tuottaa seuraajassa tunnereaktion, todennäköisemmin positiivisen. Tämä tunnereaktio on riittävä insentiivi seurata toista somessa. Jos et ole julkimo ja haluat laajentaa seuraajapiiriäsi, sinun tulee tuottaa samanlainen tunne-elämys joillain toisella tavalla. Lue siis eteenpäin ja opi, kuinka lisäät näkyvyyttäsi Instagramissa tehokkaalla tavalla! Ohjeita voi soveltaa niin yrityksen tiliin, henkilökohtaisen tiliin tai vaikka poliittista aktivismia tekevän kollektiivin seuraajiin. Postaustesi yleisö laajenee alta aikayksikön, kun huomioit muutaman asian.

Oma sisältö ja sen levittäminen

1. Päätä tilillesi teema. Jos kuvasi muodostavat eheän kokonaisuuden, antaa se kohderyhmällesi syyn alkaa seurata sinua. Henkilökohtainen tili omista tekemisistä ei todennäköisesti kiinnosta yhtä paljon kuin vaikka Instagram-tili, jossa kukkien ystävä julkaisee kuvia kasvattamistaan kasveista. Tai jos matkustelet, julkaise pelkkiä matkakuvia. Oman kiinnostuksenkohteen hyödyntäminen teeman valinnassa todennäköisesti auttaa, koska jaksat jatkaa sen parissa tarvittaessa kauankin. 2. Julkaise usein, mutta älä jatkuvasti. Miksi kukaan seuraisi sinua, jos postaat pari kertaa vuodessa? Ainakin jonkin aikaa tilin perustamisen jälkeen olisi hyvä julkaista päivittäin laadukasta sisältöä. Ei kannata kuitenkaan julkaista yli kolmea kuvaa päivässä eikä koskaan kuvia aivan peräkkäin. 3. Täydellisen Instagram-kuvan aika on ohi, julisti Yle Uutiset elokuussa 2017 viitaten siihen, kuinka Instagramin trendejä ovat aitous, videot, gifit, ysärihenkiset säädöt ja mustavalkokuvat. Kiiltokuvamaisuuden sijaan onkin idea siinä, että näytät aitoa elämää tilisi avulla. Jos haluat pitää Instagram-tilisi kuvagalleriamaisena, kannattaa hyödyntää Instagram Stories -toimintoa kulissien takaisten hetkien esittelyyn. 4. Käytä rohkeasti aihetunnisteita. Aihetunnisteiden eli häshtägin viljelyä eivät kaikki katso hyvällä, mutta niillä tavoitat käyttäjät jotka eivät vielä seuraa sinua. Tutki mitä häshtägejä kohderyhmäsi käyttää, ja ala sitten käyttää niitä itse.

Huomioi toisia käyttäjiä

Kun olet kiinnostava, sinua seurataan mielellään. Ehkä vielä tehokkaampi tapa on olla itse kiinnostunut muista käyttäjistä. Lisää seuraajia saat esimerkiksi näillä tavoin: 4. Etsi tilejä, jotka julkaisevat samantyyppistä sisältöä kuin sinä. Tykkää useammasta kuin yhdestä kuvasta, kommentoi ajatuksella ehkä yhtä, harkitse jopa käyttäjän seuraamista. Etenkin tileihin, joilla on vähemmän seuraajia kuin sinulla, tämä yleensä toimii, ja ne alkavat seurata sinua. 5. Jos kuvastasi tykkää seuraaja, jota et seuraa takaisin, käy hänen tilissään tykkäämässä kuvista. Näin käyttäjä kokee tulleensa huomioiduksi ja pysyy todennäköisemmin seuraajana. 6. Älä osta seuraajia. Kuten Kavat kengät saa tilattua netistä, samoin nykyään voi ostaa myös Instagram-seuraajat. Petoksesi paljastuu pian eivätkä ostetut seuraajat ole yleensä kovin laadukkaita. Näillä muutamalla niksillä tulet kasvattamaan yleisöäsi Instagramissa nopeammin kuin arvaatkaan! Aiheesta löytyy vielä erikoistuneempaa jatkolukemista ympäri Internetiä, mutta tällä ohjeella pääset hyvin alkuun. Oikotietä suositun tilin rakentamiseen ei tosiaan ole, homma vaatii aimo annoksen istumalihaksia, psykologista silmää ja vahvan skrollauspeukalon. Sinnikkyys Instagram-tilin hoitamisessa kyllä palkitaan!

DynamiX