Jaa kännykälläsi parhaat partyking.fi-löytösi somessa

Jaa kännykälläsi parhaat partyking.fi-löytösi somessa

Partykingiltä on helppo tehdä kivoja, hauskoja ja yllättäviä löytöjä. Osa näistä löydöistä on mahdollista kotiuttaa pikkurahalla, sillä Partykingiltä löytyy jopa kategoria, johon on koottu lahjaideoita, joiden hinta alkaa 50 sentistä. Myös upeita ilmapalloja voi ostaa Partykingiltä jopa eurolla. Tehtyäsi kivoja löytöjä, kannattaa löydöt jakaa myös muiden kanssa. Löydät tästä artikkelista vinkkejä löytöjen jakamiseen näppärästi puhelimella muutamassa minuutissa.

Jaa Facebookissa

Jos jokin löytö on ilahduttanut sinua aivan erityisesti, kannattaa tieto löydöstä jakaa läheisten kanssa. Vanhan sanonnan mukaan jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, eikä tämä sanonta ole ihan tuulesta temmattu, sillä oman ilon jakaminen muille lisää samalla myös omaa iloa. Jaa siis partyking.fi löytösi rohkeasti muille! Yksi helpoimmista tavoista jakaa sinua ilahduttanut löytö on kertoa siitä seuraajillesi Facebookissa.

Esimerkiksi erilaiset säästövinkit ovat Facebookissa erittäin suosittuja. Joissakin ryhmissä pyritään säästämään keittiössä ja jossakin toisessa tuunataan tai sisustetaan pienellä budjetilla. Erityisen edulliset kivat lahjaideat voivatkin olla kiva postausidea – etenkin, jos postauksen julkaisee sille sopivassa ryhmässä!

Ystävänpäivä on taas pian täällä ja tätä varten voi Partykingiltä löytää monia kivoja lahjaideoita pikkurahalla. Esimerkiksi kauniit teemaan sopivat folioilmapallot maksavat Partykingillä alle kolme euroa! Sydämenmuotoinen avaimenperä tekoturkiksesta on samaan aikaan sekä söpö että käytännöllinen ystävänpäivän lahjaidea ja sopii hyvin pieneen budjettiin, sillä se maksaa Partykingillä alle neljä euroa. Löydät Partykingin valikoimista myös söpöjä teemaan sopivia lahjapusseja alle neljällä eurolla. Tällaisia pieniä lahjaideoita on kivaa, helppoa ja nopeaa jakaa Facebookissa muutamalla kännykän klikkauksella.

Jaa Instagramissa

Instagramissa toimivat erityisen hyvin visuaaliset kuvat. Myös postausten ajankohtaa kannattaa miettiä siten, että postaat vuodenaikaan sopivia kuvia juuri oikealla hetkellä. Halloweenin lähestyessä tai Halloweenin aikana voit postata esimerkiksi näyttävän kuvan itsestäsi karmaisevan hurjassa halloween-asussa, joka on tietysti hankittu Partykingiltä. Sivustolta löytyy runsas valikoima näyttäviä halloween-asuja ja -asusteita. Jos budjettisi sallii, hanki kuviin vaikkapa upea Ihmissusi Monster Supreme -asu. Tämän asun hinta on lähes 500 euroa, mutta sen avulla keräämäsi huomio voi olla yllättävän suurta, joten kannattaa harkita asuun sijoittamista.

Pienemmälläkin summalla voi toki hätkähdyttää, etenkin jos olet näppärä meikkaaja. Jo pieni asuste voi näyttää upealta, jos sen yhdistää voimakkaaseen ja näyttävään meikkiin! Erityisen näppärä meikkaaja voi jopa jakaa vinkkejä näyttävän halloween-meikin tekemiseen ja kerätä näin runsaasti katsojia! Mieti katsojiesi tarpeita, omia taitojasi ja omaa budjettiasi ja valitse lähestymistapasi tämän pohdinnan pohjalta. Jaa parhaimmat ideasi myös Instagramin storeissa, sillä ne saavat usein osakseen erityistä huomiota! Postausten jakaminen on helppoa kännykällä, samoin kuin muiden käyttäjien Instagram-feedien seuraaminenkin.

Jaa Youtubessa

Youtubessa toimivat esimerkiksi erilaiset opetusvideoiden tyyppiset julkaisut. Esimerkiksi edellä mainittu halloween-meikin tekoon liittyvä opetusvideo voi toimia hyvin myös Youtubessa. Kyseisellä kanavalla ovat erityisen suosittuja myös videot, joissa tutustutaan mielenkiintoisin rikos- ja murhamysteereihin ja tehdään tarinan aikana upea meikki. Myös tällaisella videolla voi hyvin esitellä Partykingin upeita maskeeraustuotteita. Youtube on erityisen vuorovaikutuksellinen kanava ja voit myös kysyä seuraajiltasi suoraan millaista sisältöä he toivoisivat sinun kanavallasi käsittelevän. Ehkäpä seuraajasi kaipaavat vinkkejä esimerkiksi naamiaisasujen koostamiseen ja voit tässä yhteydessä kertoa Partykingin upeista valikoimista ja jakaa omat vinkkisi upean naamiaisasun kokoamiseen mahdollisen naamiaisten teeman pohjalta. Laadukkaalla kännykällä onnistuu jopa Youtube-videon kuvaaminen, eikä sen jakaminenkaan vaadi kännykkää kummoisempaa laitetta!

Hengaa Partyking-tiimin kanssa somessa

Myös Partykingin tiimi kutsuu sinut hengaamaan kanssaan verkkokaupan somekanaville. Partyking on aktiivisena Facebookissa, Instagramissa, Spotifyssa ja Youtubessa, joten jos julkaiset Partykingiin liittyviä postauksia näillä kanavilla, kannattaa muistaa käyttää soveltuvia Partykingin sisältäviä häshtägejä. Hengailu onnistuu helposti ihan tavallisella älypuhelimella!

DynamiX